måndag 5 maj 2008

Cupcakebites, version 2


Jag har ju varit sugen på att testa den rosa chokladen ett tag och i helgen var det dags. Men inte heller den här gången orkade jag baka cupcakebites från scratch utan fuskade med oreos. Det är inget fel i att fuska tycker jag. Man behöver inte alltid göra sin egen lemoncurd, använda ekologiska ägg, använda 70 procentig Vahlronachoklad. Använd det du vill och har hemma. Orkar du inte baka allt från scratch en dag, men ändå vill ha nybakt bröd. Köp en färdig brödmix. De är faktiskt helt ok.

Anyway, det var ju mina rosa cupcakebites som det här handlade om. Som sagt gjorde jag dem från scratch, och den här gången formade jag dem för hand till små cupcakes eftersom de blev så stora när jag använde min blomutskärare. Jag testade också två sorters godis, non stops och knattar. Jag vet faktiskt inte vilka som blev bäst. Knattarna var lite för höga och non stops var för stora och platta. Men de blev fina och goda ändå.

Jag gav några till Tess när jag skulle dit på middag. Dagen efter fick jag det här sms:et från henne: "Oh my god! Jag smakade just en sån där godbit som du hade med dig. Det var typ det godaste jag har ätit." Det tycker jag var ett bra betyg.

1 kommentar:

linn sa...

Hej, jag ska ha ett dop här framöver och är sugen på att göra dessa cupcakepops. Jag undrar hur du fick chokladen att bli rosa?! Jag har själv tidigare smält vit choklad och hällt i hushållsfärg men då stelnade chokladen. Gjorde jag något fel?

Skulle var SÅ tacksam för svar, du skulle vara min hjälte då.

Maila mig gärna på linnizabellewendel@hotmail.com

Hoppas att du kan hjälpa mig.
Tack på förhand.