1. Så här brukar inte mina salamismörgåsar se ut. Tyvärr kan inte bilden göra den rosa färgen på salamiröran rättvisa. Smörgåsen (som hade kanterna bortskurna!) såg mer ut som en tårtbit. Jag blev inte sugen.
2. Vad är grejen med spanska servetter? De är som små läskpapper som suger upp fett bra, men totalt värdelösa till allt annat.
3. En liten tapas med ägg blandat med något pölsaliknande. Ganska skumt, men rätt gott tyckte jag.
4. Aceitunas violadas - våldtagna/misshandlade oliver. Grön oliv med en cornichon instucken. Inte särskilt aptitretande namn. (Tyvärr glömde jag fota dem)
Jag är journalist om dagen och hobby-Martha Stewart om kvällen. Drömmer om att skriva bakböcker och driva ett bokcafé, men tills dess göder jag mina vänner och arbetskamrater med bakverken.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar